Thursday 8 April 2010

Το αίμα τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι Gang Of Four


Και όταν λέμε το αίμα τους, το εννοούμε στην κυριολεξία. Αυτό θα γίνει βέβαια μόνο για όσους τους βοηθήσουν στο νέο τους album.
Πιο συγκεκριμένα..
 η θρυλική βρετανική μπάντα δουλεύει πάνω στο πρώτο της album ύστερα από 15 χρόνια και αυτό το κάνει σε συνεργασία με το pledgemusic.com. Αυτό που ζητάει είναι από τους οπαδούς της να χρηματοδοτήσουν το δίσκο και σε αντάλλαγμα θα έχουν μία μεγάλη γκάμα από δώρα για να επιλέξουν...
Μεταξύ αυτών θα είναι και φιαλίδια με το αίμα τους. Φυσικά για όσους δεν ενδιαφέρονται για κάτι που τουλάχιστον είναι περίεργο, έχουν και άλλες επιλογές. Όπως για παράδειγμα μία κλασική κασέτα με live των Gang Of Four. Και επειδή είναι δεδομένο πως θα σε αναγκάσουν να ξεσκονίσεις την αποθήκη σου και τις ντουλάπες σου για να βρεις κασετόφωνο, θα σου δώσουν.
Αξίζει να σημειώσουμε πως κάτι ανάλογο επιχείρησαν να κάνουν και οι Public Enemy μέσω της ιστοσελίδας, sellaband.com. Παρόλα αυτά, επέτυχαν να μαζέψουν τα χρήματα που ζητούσαν.
Οι Gang Of Four ήταν από τα σημαντικότερα post punk σχήματα που ξεπήδησαν στην Βρετανία στα τέλη της δεκαετίας του 70 και μπορεί να μην κέρδισαν ποτέ την φήμη των Joy Division ή των Cure, ωστόσο απέκτησαν και διατηρούν ένα πολύ δυνατό πυρήνα οπαδών.

No comments:

Post a Comment