Friday 19 March 2010

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.....ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ.?.?.?.?




Σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα,δηλαδή το βραδάκι της Κυριακής 21Μαρτίου εκεί γύρω στις 9 όλοι οι φίλαθλοι Έλληνες θα έχουν γίνει μάρτυρες της αποκαθήλωσης.

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.
Ας μη κρυβόμαστε,ο παναθηναικός το πρωτάθλημα θα το πάρει.Η καύλα όμως του κάθε παναθηναικού οπαδού είναι να γαμάει το γαύρο.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Και αυτή είναι η ευκαιρία του παναθηναικού ,μεγαλύτερη από ποτέ, η ευκαιρία να τους ξεφτιλισει..δεν ζητάμε μια απλή νίκη,ζητάμε να δούμε τον Σισέ να τους γλεντάει και να ουρλίαζει μέσα στα μούτρα τους ,τον Λέτο να τους μοιράζει σακούλες,τον Νίνη να τους κάνει πλακίτσα και τον γίγαντα τον Λουκά τον Βύντρα να τους πατάει...και το κοντέρ να γράψει.και 1 και 2 και 3 και 4 και 5 και οσο παει...Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα αν ο παναθηναικός αξιοποιήσει την ευκαιρία που λεγαμε ότι του δίνεται.Ο ολυμπιακός φέτος ας μη γελιόμαστε δεν μπορεί πως να το κάνουμε? δεν μπορούν τα παληκάρια..απουσίες θα έχει,είναι και κουρασμένος,και από ψυχολογία....βράστα...
Ο Παναθηναικός από την άλλη έχει τα πάντα.Έχει την έδρα,τη ψυχολογία,την καλύτερη φυσική κατάσταση και όπως και να το κάνουμε είναι ανώτερος ποιοτικά σαν ομάδα από τον ολυμπιακό,ειδικά φέτος.
'Ηρθε λοιπόν η ώρα...Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία για τον κυριακάτικο θρίαμβο.!!!
Και οσα γκολ δεν μπήκανε με τη στανταρ Λιέγης την πέμπτη θα μπουνε μαζεμένα στο γαύρο..
                                                                                                  

Σας φιλώ αγαπούλες..
και δεν χανόμαστε.

ΥΓ: ΑΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑ......

No comments:

Post a Comment