Monday 12 December 2011

ΑΜΕΣΗ - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ - ΤΩΡΑ



Είμαστε απλοί Έλληνες Βουλευτές . Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν  να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους εαυτούς τους.




Κάποιοι από εμάς είναι προοδευτικοί, κάποιοι άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί έχουν κάποια περίεργα «πιστεύω», μερικοί δεν έχουν αλλά το χρήμα το προσκυνάμε όλοι -ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-. Μερικοί έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, άλλοι είναι απολίτικοι και κάποιοι τελείως ζώα. Ολοι μας όμως είμαστε ανήσυχοι και θυμωμένοι από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που βλέπουμε γύρω μας. Από τη διαφθορά των του Μητσου, της κυρα Γιωργενας ,του Αντρέα , της Ελένης,του Βασίλη και εκατομυριων άλλων λαμογιών που κατασπαράξαν το δημόσιο χρήμα και ισχυρίζονται ότι τα φάγαμε μάζι, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!  

Αυτή η κατάσταση μας πληγώνει όλους καθημερινά. Ομως αν ενωθούμε μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε .
Αποζημίωση σημαίνει ηθική ή υλική ανταμοιβή (στη περίπτωσή μας υλική) κάποιου, για τις προσπάθειες του.Αποζημίωση σημαίνει το να δίνεις σε κάποιον χρήματα για να επανορθώσεις τη ζημιά που του προκάλεσες. 
Αν σαν κοινωνία μάθουμε να μην εμπιστευόμαστε τους πολλούς, μπορούμε να εξαλείψουμε τις καταχρήσεις και τις ελλείψεις από τις οποίες σήμερα όλοι υποφέρουμε. Χρειάζεται μια ηθική επανάσταση... Είμαστε 'Ελληνες Βουλευτές, όχι προϊόντα σε μια αγορά…
Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.
Νομίζω ότι μπορώ να το αλλάξουμε.
Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Ξέρω ότι μαζί μπορούμε.
Παρέα με εμάς. Είναι δικαίωμά σας.

ΑΜΕΣΗ - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ - ΤΩΡΑ

                                                                            αγανακτισμένοι βουλευτές

No comments:

Post a Comment