Tuesday 8 June 2010

MIDLIFE CRISIS



Η πραγματική κρίση μέσης ηλικίας έρχεται λίγο πριν – λίγο μετά τα 30. Όταν…

…παντού γύρω σου μιλάνε για spread, χρησιμοποιούν λέξεις-φράσεις όπως «μηχανισμός στήριξης», «χρηματοπιστωτικός κλοιός», «αποπληθωρισμός»… εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, αλλά διαβάζεις πια τα σομόν ένθετα για να συμμετέχεις στο νέο trending topic/ βαυκαλίζεσαι ότι ανήκεις στη «γενιά του Δεκέμβρη», αλλά «δεν είσαι 18 φίλε», είσαι η «γενιά του ΔΝΤ»/ πρέπει να αποφασίσεις αν είσαι με εκείνους που λένε ότι «φταίμε» ή..

Σώσον, Κύριε, την εθνικήν μας, και ευλόγησον την εστίαν της





Με αγιασμό από τον μητροπολίτη Καλής Ελπίδας και Γιοχάνεσμπουργκ, Σέργιο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα με την Νότιο Κορέα. Το σημερινό πρόγραμμα των διεθνών μας περιλαμβάνει νηστεία, προσευχή και περιφορά των εικόνων.


Μιας και ο μητροπολίτης Σέργιος είναι και μητροπολίτης Καλής Ελπίδας, είναι ευκαιρία να πω πως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λέμε «το ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας». Αφού δεν υπάρχει κακή ελπίδα, γιατί λέμε «της Καλής Ελπίδας»;

Thursday 3 June 2010

Άρης Χατζηστεφάνου







Ο Άρης Χατζηστεφάνου μιλάει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Λαβίθη στον ΣΚΑΙ, για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στο τουρκικό πλοίο και για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στις ισραηλινές φυλακές.